All posts by er3gi0n

Како ќе почне учебната година? Ова се правилата на МОН, се чека мислење од Комисијата за заразни болести и ЗЕЛС

Проблем е што имаме многу општини со блокирани сметки и со многу долгови. Прашање е како тие училишта би обезбедиле сапуни и средства за хигиена

Виртуозна изведба на руската пијанистка Наталија Трул на „Охридско лето“ по повод 250 години од раѓањето на Бетовен

Сакам да верувам дека јас, како и тој, го разбирам јазикот на музиката и дека можам да им го објаснам тоа на луѓето, бидејќи, за жал, музика како таа на Бетовен е сѐ помалку присутна во светот, вели Трул

Виртуозна изведба на руската пијанистка Наталија Трул на „Охридско лето“ по повод 250 години од раѓањето на Бетовен

Сакам да верувам дека јас, како и тој, го разбирам јазикот на музиката и дека можам да им го објаснам тоа на луѓето, бидејќи, за жал, музика како таа на Бетовен е сѐ помалку присутна во светот, вели Трул