Pregled čuvara galaksije # 18
Ewing

Umetnik: Frigeri

Colorist: Blae

Naslovni umjetnik: Booth, Corona, & Guru-eFX

Urednik je Napomena: mišljenja izrazio ovdje su samo mišljenja autor ovaj članak i ne odražava službeni mišljenja CosmicBookNews. Timelord redovno pregledao 2007 “Nova” i 2008 “Čuvari Galaksije” serija sa njegove kritike direktno poslao da knjige’ urednici i kreatora. Timelordove kritike je citirao Marvel u korišćenim maglama, štampanim recenzijama i traženju.

Upozorenje: sadrži neke spoilere.

I još jedan je pao u prašinu. Ovo pitanje označava kraj i najnovijeg istrebljenja rata i ovog isterivanja čuvara galaksije. Da, serija je naglo otkazana bez pravog objašnjenja od Marvela do Zašto. Prodaja je bila pristojna, pa to ne može biti razlog. Moja pretpostavka je da je Juing učinio previše dobar posao da makne franšizu od glupavosti. Sa novim James Gunn blesave Čuvari Galaksije film na horizontu, urednici odlučili da je ovo serije samo mora da se završi i biti zamijenjen sa novi pokušaj, vraća likovi da luckast država u podršku film. Zapamtite moje riječi: kad film bude objavljen, vidjet ćemo nove čuvare Galaxy comic prepun goofinesa. Tužno.

Pri okretanju ka ovom pitanju, Juing donosi akcionu priču sa svakim od glavnih likova koji imaju šansu da zasijaju. Novi glas i karakterizacija ovo nisu radili kako treba već dugo vremena. Bilo je zadovoljstvo vratiti pravog bogataša na nekoliko trenutaka. Ewing je uspješno rehabilitirao Novu od hakerskih poslova koji su izvršeni protiv lika od polaska DnA. Star-lordova obrnuta evolucija u zrelog vođu ljudi je upravo ono što je karakter trebao ali nije odobren u zadnjih 8 godina. Bilo je zadovoljstvo vidjeti ga ostaviti shasav, nezreo karakterizacija je nekako usvojila u stripu između odlaska Dnk i početku Bendis’ katastrofalno trči. Obnova mističnih moći je takođe bila intrigantna. Draža mi je Gamorina više ljutnja, sociopatska, neprimjerena izjava iz prošlosti, ali mogu živjeti s njenom trenutnom eterijom. Ljubavni trokut Nova Quill-Gamora imao je zadovoljavajuće nerešivo. Čak sam bila spremna da oprosti mnogo šalju telegrafe i previše preko-nekada priču element Raketa spašava dan sa velikim pištoljem jer veliki pištolj nekada je bio tako kreativno. Ukratko, ovaj dodatak unistenju mitova je vjerojatno Treci najbolji u redu za unistenje i unistenje: osvajanje.

Bio sam razočaran što Grut i Kvasar nisu dobili više vremena za pisanje. Nismo vidjeli ništa od njih ili ostatak tima do poslednjih nekoliko stranica koje služiti kao pobjedu za tim i zbogom fanove za to bi bila od Čuvari Galaksije.

Frigeriina umetnost je bila spektakularna. On ima sklonost ka kosmičkom, donoseći detalj i energiju potrebnu za komični set u svemiru. Dignut ćemo je živa i kompleks boje savršeno sadržaje Frigeri je umjetnost, blagoslov navijači sa nekim konačni veoma prijatno oku slatkiše prije nego što to bi bila u tim blijedi u strip povijesti. Booth i alova umjetnost pokrivanja prenijela je ono protiv čega se tim jezgrovito borio.

Dakle, sada moramo od ovog isterivanja čuvara galaksije zaželjeti oproštaj. Hvala vam, g. Juing, na trudu rehabilitacije nove i Star Lord-a, kao i kosmičkog. Obožavatelji su to primijetili i cijenili. Nadam se da griješim u vezi s budućnošću franšize. Pretpostavljam da ćemo morati pričekati i vidjeti.

Autor članka: Timelord

Čuvari Galaksije # 18 pretpremijera:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *