Doktor koji ocjenjuje i dalje pada u sezoni 13. kao 2. epizoda,” rat Sontarana, ” doživljava pad od deset posto prošlosedmične premijere.

Samo 3.96 miliona gledalaca je posmatralo “Rat su sontarani u pitanju” dok 4.43 miliona gledalaca se uključili za “noc Vještica Apokalipsu” prije tjedan dana, što je najniži-ovan premijeru epizoda za bilo sezona Doktor Koji je.

Sezona 12 je” Uznesenje kibernetskih ljudi ” najniži je doktor koji ima epizodu sa 3,71 miliona gledalaca.

Oboje Chris Chibnall i Jodie Whittaker su najavili da se napuštam seriju kao fan-omiljeni showrunner Russell T Davies se vraća u Doktor Koji 2023 za svoje 60-tu Godišnjicu.

“Ja sam više nego uzbuđen da se vratim na moju omiljenu emisiju,” rekao je Davies za BBC u septembru. “…Ali mi smo vremenski putuju previše brzo, tamo cijelu seriju Jodie Whittaker je sjajan Doktor za mene da uživam, sa mojim prijateljem i heroj Chris Chibnall na čelu – još uvek sam preglednik za sada.”

Čibnal je također rekao, ” monumentalno je uzbudljivo i prikladno da će doktor, čiji je 60-godišnjica vidjeti da se jedan od britanskih dijamanata vraća kući. Russell izgradio baton to je biti ruku mu se vratiti – Doktor Koji je BBC je, ekranu industrija u Velsu, i budimo iskreni svi u cijeli svijet, imate tako mnogo razloga da bude veoma uzbuđen, zaista, za šta me čeka.”

Doctor Who Flux: prve dvije epizode su bile dobre
O epizoda, “Rat su sontarani u pitanju,” slične na premijeru, to je bio drugi pune akcije brzom epizode, i sada, tamo su samo četiri epizoda ostavio u Sezoni 13, tako da očekujemo više od isto za ostatak sezone.

I pogodi šta? Obje epizode su mi se jako svidjele. Naravno, oni nisu savršeni, ali oni su svjetlosnih godina dalje ispred nego bilo šta od dvije prethodne sezone, i za uglavnom, otišao je probudila sadržaja. Samo zamisli da umjesto što pokušavaš da promovirati probudila dnevni red u proteklih par sezona (anti-Trump smeće, itd. da se Čibnal koncentrisao na kvalitetnu priču. Možda bi on i Whittaker još uvijek bili tu.

Nekoliko misli o epizoda: pročitao sam neke komentara gdje fanovi nisu bili previše sretni su sontarani u pitanju, koji su trebali biti veliki vojnu moć, nisam naišao kao i sve to, ali moj odgovor bi bio su došao licem u lice s Doktorom.

Obožavaoce također napomenuo o zlikovci i sličnosti da Thanos i Puknuti, ali ja stvarno nemam problem sa tim, ja sam ustvari mislio da Roj je podsjetio me na Mršavi sa ljubičastim boje lobanje. Loki TV serija me je podsjetila na doktora koji, tako da mislim da radi na oba načina. Ostali fanovi su takođe usporedili zlikovce sa Zodom, Ursom, i klimni iz Supermenovih filmova, i to mi odgovara.

Sa još samo četiri epizode, zanima me kako Chibnall završava stvari: hoće li otići uz prasak ili cviljenje?

Pogledajte pregled za sljedeću epizodu ispod.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *