Obožavalac objavila da je Kapetan Marvel strip je trenutno najbolje strip na polici i uključeni umjetnost lik koristi svoje ruke kao pištolj pucati energiju na stvorenje.

Tweet je dobila mnogo reakcija stripove fanovi, što može biti gleda ispod, gde, samo što sam ukazao mnogo puta, obožavatelji odgovor naglasivši strip nikada nije bio veliki prodavac (to je bio pokrenule kao sto puta) i da lik nije tako moćne.

Šta je smiješno je to promovirajući da se oslobode Kapetana Čudo film da glumi Bri Larson, Kevin Feige zapravo rekao lik je jedna od najpopularnijih i moćna u stripu, koji je očigledno htela da je prodam karakter da mu normie publici koji nikada nije kupio ili čitao stripa i nikada neće (Feige sada kaže da Scarlet Veštica je najmoćniji u ZLOCINIMA).

ZLOCINIMA glasine također ponudu Disney nije sretan sa Bri Larson, gdje zanimljivo je da se vidimo pisanja i režiranja tim prvi film je da se ne vraća i nastavak nije ni pod nazivom “Kapetan Marvel,” ali Čuda, i dodala je novi glumci i likove.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *