Čudo je kuća od karata je zaista raspada kao nakon bombe na blagajni sa Crna Udovica, Shang-Chi, i Eternals, to je dalje naučio Dizni Plus pretplate nisam upoznala očekivanja, koji je vidio dionice kap.

Po broju Disney Plus pretplate, Rok izveštaje analitičari su očekivali 126 miliona Disney Plus korisnici, ali kao dio svoje četvrte-cetvrtina (jul do oktobra) investitor izvještaj, Disney Plus dostigao samo 118.1 miliona globalne korisnicima i da je imala nagli pad rast tokom fiskalne četvrtu četvrtinu.

Vijesti su vidjele Diznijeve padove akcija nakon radnog vremena trgovanja za 5%.

Marvel pada za Disney
Crna Udovica, Shang-Chi rezultira gubitkom
O Marvel, brend ne izgleda kao što je nekad bilo kada bi glumci i likovima kao što je Robert Downey Junior kao Iron Man i Chris Evans kao Kapetan Amerika je dovelo ZLOCINIMA, kako Dizni je investitor izvještaj nudi drugu pjesmu gdje je potvrdio najnovije Čudo filmove bila propast (Eternals će biti dio od sledece godine je puštanje Q1 investitor izvještaj; hrabar svoj prati):

Smanjenje teatralno distribuciju rezultate je zbog više operativni gubitak iz naslova u oslobodi i povećao marketing račun za budućnost oslobadja. Džungli Krstarenje, Shang-Chi i Legenda o Deset Prstenje, Slobodan Čovjek, i Crna Udovica su pušteni u trenutnom četvrt, dok prije godinu dana četvrt uključuje Nove Mutante. Kompanija uvodi značajne troškove marketinga prije i tokom pozorišnog puštanja, što bi moglo rezultirati gubitkom tokom teatarske distribucije.

To znači da Crna udovica i Šang-Či nisu zaradili dovoljno da ublaže troškove marketinga.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *