Sledeci veliki Pokemona trgovinu kartanje može biti ovde, i to bi moglo biti MetaZoo, nedavno je pokrenula trgovinu kartanje (TCG) koja je otpočela tokom pandemiju preko publike-sredstva.

Sličan Pokemona i drugu trgovinu kartaškim igrama, MetaZoo karakteristike čudovište “cryptids” kartice to dozvoliti igrača da se bore, međutim, par kul karakteristike o igri je to koriste u stvarnom svijetu čudovišta i svoju jedinstvenu “4 zida efekata,” što u zavisnosti od sredine igrac igra unutra, može da promeni moći raznih kartice i stvari u igri.

Na primjer, službeni metazoo sajt kaže da “biti pored vode znači da će vaše vodene zvijeri biti moćnije.”

MetaZoo se nalazi preko 100 cryptids i druge paranormalnim fenomenima, umjetnina i čini da podržim tvoje zvijeri u borbi, i ima u potpunosti shvatio i cveta takmičarski zločina.

“Ne možemo proizvod izdavati dovoljno brzo, a kad to uradimo rasprodaje se skoro odmah,” kaže MetaZoo. “Postalo je manje pitanje kako navesti ljude da vole MetaZoo, a više pitanje kako mi susrećemo potražnju koju ljudi moraju u potpunosti uroniti u naš svijet.”

MetaZoo u velikoj potražnji
Provjeravam raznim online trgovci otkriva da je sve karte su rasprodate i to MetaZoo je trenutno odlično visoke cijene na eBay-u zbog niske ponude i velikoj potražnji.

Metazoo Cryptid nacija 1. izdanje Kickstarter box se prodaje za sjeverno od $ 8k.

1. izdanje Booster kutija se prodaje za po 700 dolara ili više.

Kutije za noćno dizanje koje će biti puštene u oktobru također se prodaju po $ 225.

MetaZoo ima ugrađen fanbase
Alfa Investicije, popularna YouTube kanal sa preko 320k korisnici, intervjuisao MetaZoo tvorca, Michael Waddell, koji je ponudila da će ostati sa divljim umjetnosti i mehanika igre.

“Da,” rekao je Waddell koji je također govorio o promoviranju igre. “Mi smo dopre do muzeja i poklon prodavnice i centrima fanbases za mnogo ove cryptids da su veoma, veoma lokalne u gradovima koje su u. Znači, postoji muzej moljaca. Postoji Hodag Musuem. Bit ćemo u cryptoozoology muzejima… Pa zamislite metazoo promoter u Muzeju Mothman.”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *