Tokom festivala Netflix Japan 2021, Netflix se udvostručuje na kreativna ulaganja u japanski sadržaj i stvaraoce širom anima i živom djelovanju.

Kladi na Japanski zadovoljan i prica, Netfliks danas slavi ambiciozan prošlost projekata i suradnji sa vrha lokalne stvoritelja i talenat na Netfliks Japan Festival 2021, ponosno širi na prošlost od 90 Japanski Netfliks titule već je dostupan za sastanak.

Zabavno oboje publika u Japanu, koji nastavlja da budeš jedna od najvažnijih zemalja za rast Netfliks, kao ljubitelji Japanski kulture oko svijeta, Netfliks je posvećena da dovodi najbolji u razredu priče i kreatora iz Japana da publika svuda. To uključuje još raste listu poznati bliži kao Yoshihiro Mori (Nismo Mogli Postati Odrasli), Hitori Gekidan (Asakusi Mali), kao i sa poznatim crtani film studiju kao Studio Colorido (bubuljica Dalje, kako Pluta Kući) daje vizionar talenat priliku da podijele inspirativno priče sa obožavaocima svuda. Pored uspjeh od Životinje, Netfliks je kladi na uživo akciju i crtani film porijeklom iz Japana sa sve više različitih prošlost i spisak od stvoritelja pridružio snagama. Kaata Sakamoto, Netflix, potpredsjednik i sadržaj, Japan je izjavio: “naša sljedeća velika opklada je proširenje igranih filmova. Japan je dom izvanrednim talentima koji oblikuju filmsku povijest svijeta. Sa kreatora različiti kao oni koje smo raditi s danas, uzbuđeni smo da igraš ulogu u istoriji sjajno lokalne talente pronaći njihove glasove, a onda ih da publika svuda”.Netfliks vidi raste interes u Japanskom sadržaja od gledalaca svuda, sa Japanski naslovi kao Sedam Smrtnih Grehova, Zapis Ragnaroka , Ruroni Kenshin: Početka i više sve do Vrha 10 preko 50 zemalja pored oko 120 miliona kućanstava koji su izabrali da gledam bar jedan animaciju naslov, dvostruko više nego broj domaćinstva 2018.

Vidiš ispod za ističe i najave: Tokom Dana 1 od Netfliks Festival Japan 2021 događaj, Netfliks objavio Sedam Smrtnih Grehova: Ljut od Edinburga (part1 premijeru 2022), spin-sa animaciju film projekat veoma uspješne manga i životinje istog imena stvorio Nakaba Suzuki, koji će također olovku predstojeće nastavak. Još jedna hit serije pravi povratak će biti Kakegurui Blizanac (premijeru August 2022), prethodnik je udario Kakeguri, to je priča o Mary Saotome je kocka stvari godinu dana prije nego što Yumeko Jabami prebačen u njenoj školi. Dodatne najavio novi naslovi uključuju TIGAR & BUNNY 2 (premijeru April 2022), 2 novi naslovi sa uspješne Detektiv Konan spin-sa (uskoro) i Orbitalni Djecu (premijeru januara 28, 2021). Predstojeće životinje će se pridružiti najavljeno projekata kao fan omiljeni JoJo je Bizarno Avanturu KAMEN OKEAN, što je uveo poseban muzike za Jugo Kanno kao glas baci gosti Fairouz Ai, Mucumi Tamura & Mariya Lsu koji ponosno otkrio prosinac 1 premijeru sastanak (Epizoda 1-12), Super Lopovi (premijeru novembra 25) koji je upoznao tokom poseban vijeće sa glas talenat superstar Kenjiro Razmjene, koji je također objavio je da bude glavni gips za Thermae Romae Novae (premijeru 2022) .Pogledajte ispod za dodatne anime vijesti i istaknute.

GLEDAJ PRED DOGAĐAJIMA UŽIVO AKCIJU DAN 2 Gledati Netfliks Japan Uživo Akciju Linija OVDJE Video Na Dan 2 Netfliks Festival Japan 2021 će nastaviti sa 6 elitni ploča za nadolazeću Japanski filmove i serija kao Međunarodni titule uključujući Holivudski film, Red Roku. Netfliks je spremna da vam predstavim predstojeće Japanski filmove Nismo Mogli Postati Odrasli (sada gledam) i dugo čekani autobiografska priča Asakusi Dijete (premijeru decembra 9), kao dodatni projekata spremno za puštanje u 2022, uključujući Netfliks niz Novinar (premijeru januar 13, 2022), Akvarijum Žene (premijeru 2022), On Očekuje (premijeru 2022), i Prva Ljubav (premijeru 2022), kao i Netfliks film Ljubav Kao Pada Latice (premijeru Marta 24, 2022).

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *