Čudo Stripove je objavila Srebrni Letač: Vrati, novi pet pitanje strip serija iz legendarnog kreatora Ron Marz i Ron Lim koji se vrate na Sentinel od Spaceways nakon dvadeset pet godina ili tako nešto.

Detalji uključuju početak serije 19. januara, uz priču koja okružuje srebrnog surfera, Thanosa, kapetana Marvela, i reality Gemma. Marvel.com otkriva:

Neko je ukrao Stvarnost Dragulj, predmet koji omogućava korisnik da ispuni svaku želju bez obzira na posljedice! Ali ko god da je uzeo, radi stvari kao što je vraćanje mrtvog heroja, kapetana Mar-Vela. Na Srebrnom je surferu da se udruži sa najmanje mogućim saveznicima, Thanos, da nađe dragulj i vrati stvarnost u pravi oblik!

“Ispada da možeš opet kući,” kaže Marz. “Srebrni SURFER sa Ronom limom je doslovno bio moj prvi posao u stripovima. Prvi strip koji sam napisao je crtao Ron kad smo bili djeca. A sada, tri decenije kasnije, možemo da se vratimo tamo i da se vratimo u isti ritam. Divno je opet upravljati kosmičkom moći.”

Marz je dodao na Twitteru, ” toliko divnih srebrnih surferskih komentara koje ne mogu pratiti. Hvala vam svima. Ron Lim i ja se sjajno provodimo, i želimo to podijeliti s tobom.”

“Tako sam uzbuđena što pišem za srebrni SURFER: ponovno rođenje,” kaže Lim. “Kada je Darren Shan, naš urednik, pitao da li bih bio zainteresovan da radim na ovome sa Ronom Marzom, iskoristio sam priliku. Fantastično je opet raditi sa Ronom. Prošlo je dosta vremena od kada smo radili zajedno, ali čini se kao da je prošao jedva jedan dan. Uživam u tome da izvučem mnoge od mojih omiljenih likova iz našeg trčanja. Priča je puna iznenađenja, poznatih likova i ludih kosmičkih akcija! Jedva čekam da čitaoci pogledaju knjigu. nadam se da će uživati dok je crtam!”

Silver Surfer: Ponovo Rođen #1:
SREBRNI SURFER PREPOROD BROJ 1 (OD 5)
Napisao RON MARZ
Art and Cover by RON LIM
1/19

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *