U sklopu globalne proslave počevši od ovog petka, Simpsonovi će također slaviti sa novim skraćenimicom za Disney Plus dan.

“The Simpsons In Pluslaver” will stream for Disney Plus Day u petak, 12. Novembar.

Detalji uključuju proslavu Diznijevih Plus ide u Springfild u “The Simpsons in Obašnjavanje!”U novom kratkom vremenu, Simpsonovi vode Disneyjevu Plus dnevnu zabavu i svi su na listi… osim Homera. Sa prijateljima iz cijele službe i muzikom spremnim za Dizni princezu, “Obrtništvo” je Springfildski događaj godine. Premijera Disneyja Plus dana,” The Simpsons in Obslavers ” debitantski petak, 12. Novembar isključivo na streaming service. Globalna Proslava Dana Disney Plus će oživeti za 10 dana sa novim sadržajem, iskustvima, ekskluzivnim ponudama i više u Walt Disney kompaniji u petak, 12. novembra.

“Simpsonovi u Plusaversary” je treći u nizu Disney Plus šorc sa Simpsonovi da ukaže na službi je marquee robnih marki i titule. Prethodno pušten Ratova Zvezda i Čudo temu šorc “Maggie Simpson u ‘Sila Probudi iz Svoje Nap” i “Dobra, Bart, i Loki” su nam trenutno dostupni na Disney Plus. Sve ovo i više se može naći u kolekciji “Simpsonovi” na streaming service: ovdje.

Dođite ovamo na Diznijevu najavu dana, koja uključuje Marvel, Star Wars, Hawkeye, Shang-Chi, Boba Fett, krstarenje džunglom, i više.

The Simpsons Disney Plus day poster:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *