Nakon nedavnih vijesti o Robinu, priča se da će DC stripovi pretvoriti Supermena u Geja.

Vijesti dolaze od bivšeg umjetnika iz DC – a Ethana Van Scivera koji je bio u pravu o pravcu DC stripova u prošlosti.

Izvori nam kažu da će Jonathan Kent Supermen biti proglašen pederom koji će zamijeniti verziju Clarka Kenta.

“Upravo sam saznao, dobio sam malu vijest o tome kakvi su DC planovi. Niko to još ne zna. Nije stvarno objavljeno, osim mene. Plan je to… Supermanova knjiga… Izgleda da Clark Kent odlazi pa-pa, ” kaže Van Sciver na svom popularnom Comicartspro tajnama YouTube channel.

Ethan Van Scivera ide na objasniti da DC Stripove ima mnogo pitanja posla sa zaštitni znak da je Superman i suočavanje sa lik je stvoritelja i porodice, Jerry Siegela i Joe Shuster, kao DC nikada nije stvarno im je platio mnogo ničega, i umjesto da će zamijeniti Superman.

“DC Comics je imao puno problema održavanje zaštitnog znaka za Supermana jer znate, on je star. On je stari lik, a porodica bi očajnički željela novac, jer su se njihova porodica, njihovi preci koji su stvorili Supermena potpuno sjebali,” kaže Van Sciver. “Mislim da je Superman je napravio milijarde i milijarde i milijarde dolara u prihode i ta dva momka koji je izmislio Supermen ima ‘bupkis, oni su židovi, pa su ‘bupkis,’ nemaju ništa.”

Van Sciver je nastavio: “Clark Kent će ga valjda zamijeniti sa Jonathan Kentom, a onda će objaviti da je Jonathan Kent gay. Dakle, Superman je efektivno gej, svi. On je gej.”

Bivši Green Lantern umjetnik je također rekao da će se to desiti u stranice Tom Taylor je Superman strip, Superman: Sin Kal-El, koji je nedavno započela u julu.

DC Comics opisuje jona Kenta kao:
Kao sin Klarka Kenta i Lois Lejn, Džon Kent je nasledio moći i sposobnosti daleko od onih smrtnih dečaka. Zovi ga Superdečko.

Roditeljske ostavštine je teško živjeti do … pogotovo kad su ti roditelji Superman i Lois Lane. A Džon Kent je dete dva sveta. Pola Kryptonian i pola čovjek, početak njegove supermoći ga je željan slijediti očevim stopama. Ali John je mnogo da učim o sebi i o svijetu prije nego što on može napraviti naviku spasiti.

Srećom, Jon nije sam. Za ne samo da su njegovi roditelji ga naučiti sve što mogu, on je našao zajednice momak mladalački superheroji da mu pomognem na svom putu, uključujući i slično sudbina sin Betmen, Demijan Wayne, i puna nade odred od 30 Stoljeća dobrica, Legije Super Heroji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *