TMZ, prethodno u vlasništvu BANKOM, očigledno je izmislio članak o POLICIJA je pozvana u odgovor na gej Superman gdje fanovi su rekli da su napravili prijetnje smrću kreatora umešan sa strip.

Sajt objavio članak pod nazivom “SUPERMAN Biseksualne Riješili Mamuze LAPD ZAŠTITU ZA UMJETNIKA, STUDIO” da tvrdi da je provođenje zakona izvori pun ih u “POLICIJA, policajci su nedavno poslao da patroliraju dom nekih od illustrators/proizvodnju osoblje koji je stvorio posljednji pokušaj Superman. Dodatna zaštita dolazi nakon što je major beklas, koji je uključivao takozvane obožavatelje da prijete.”

Međutim, kako je istakla Krvarenje Kul, pisac od gej Superman strip zivi u Australiji i umetnika živi u Costa Rici, što znači da je, očigledno, vani je POLICIJA je nadležnost.

Krvarenje Kul također kaže da su proverili sa ljudima u DC Stripove umiješani u proizvodnju gej Superman stripa i niko od njih nije činilo se da je svjestan pretnje smrću i LAPD odgovor tvrdi.

Izgleda da je TMZ izmislio cijeli članak, da, vjerovatno lažne vijesti da bi ljubitelji Supermena izgledali loše što se ne sviđa probudio Superman.

Što je takođe je prilično smešno, a radije ironično je to Bogata Johnston je član tvrdi Krvarenje Cool “prvi ti je to rekao Jon Kent, sin Clark Kent i Lois Lane, i novi Superman na Zemlji, će biti otkrivena kao biseksualne mladiću,” ali zapravo je to bila bivši DC Stripove umjetnik Ethan Van Scivera koji je pustio informaciju dana prije, kao što sam i napisao ovdje.

“Clark Kent će ga valjda zamijeniti sa Jonathan Kentom, a onda će objaviti da je Jonathan Kent gay. Dakle, Superman je efektivno gej, svi. On je gay,” Ethan Van Sciver je prvi objavio na svom Comicartspro tajnama YouTube kanala 18. Augusta.

Gay Superman u DC Comics:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *