Potvrđuje ono što sam ti rekla juče, nakon još jedna kap u Disney je dionica, sada Wall Street analitičari su sumnjaš u streaming uslugu i skeptičan oba Čudo i Ratove Zvezda.

Juče je Dizni objavio svoj izveštaj investitora iz Q4 gde količina Disney Plus pretplatnika nije dostigla očekivanja, koja su videla pad deonica.

Kao što sam juče izvijestio o informacijama Disneycover WDW Pro-a, Marvel ne raste Disney Plus, što je dokazano činjenicom da i Crna udovica i šta ako? pušteni su tokom Q4, a količina rasta pretplatnika doživjela je oštar pad tokom četvrtog kvartala.

Danas, Rok izveštaje kako Dizni berze nastavljaju pad (preko 7%) gdje je Wall Street analitičari su skeptični u Disney Plus streaming uslugu i svoje Čudo i Ratova Zvijezda marke’ sposobnost da odnesu u new korisnicima (napomena: hrabar svoj).

“Mi se pitam da li Disney+ je previše uzak proizvod i zahtijeva mnogo veća investicija u ne-Disney sadržaja da proširim iz proizvod je žalbe,” rekao MoffettNathanson analitičari. “Prijem da Disney+ rast će ponovo ubrzati kada sadržaja provesti re-ubrzava je u skladu sa nedavno iskustvo u Netfliks, gde rastu pidžama stvorili pandemiju je povuci-naprijed od korisnicima je napokon je srušen zbog rekord količine novi sadržaj je ispustio u posljednjih nekoliko mjeseci ove godine,” firma je rekao. “Oteta zajedno, ova stvarnost nas dovodi nazad do Warren Buffett, citiram iznad toga on je znao da opiše zrakoplovnu industriju, ali to mi paše gledam kao: “najgora vrsta poslovanja je jedna koja raste brzo, traži pozamašan kapitala da izazvati rastu, i onda zaradi malo ili bez novca.”

Doug Kreutz iz Cowena, američke multinacionalne nezavisne investicione banke i kompanije za finansijske usluge, dodao je sljedeće o Marvel i ratovima zvijezda.

“Mi smo i dalje malo sumnjičav to više Ratovima Zvezda/Čudo/animirani/obitelj zadovoljna će biti dovoljan da raste Dizni+ publika tamo da bude sa Netfliks,” rekao je Kreutz.

Disneyju treba kvalitetno čudo i sadržaj Ratova zvijezda.
O Marvel, možemo dodati da se oslobode Crna Udovica na Disney Plus također uradio ništa da podrže broj korisnici, kako Dizni neka se zna da je manje od 2% od korisnicima platio dodatni 29.99 dolara da gleda film, i nedavno je vidjela kutiju kancelarije za Crna Udovica, Shang-Chi, i Eternals tenk veliki put, s tim, najgore ZLOCINIMA film svih vremena na blagajni i među kritičara i fanovi.

WDW Pro li ponuditi da Disney želi da se fokusiramo na svoj Star Wars brend, kako Dizni kaže da je veoma zadovoljan prijem da Boba Feta, ali mislim da je pitanje o Ratovima Zvezda je da nema dovoljno sadržaja.

Odjekuje šta analitičari mislim, Netfliks ima puno sadržaja, ali Disney Plus stvarno ne toliko, kako Dizni je streaming službe samo debuts novu seriju svakih par mjeseci, i o Ratovima Zvijezda, nije bilo ništa novo od Dec. od 2020.godine, s Bobom Fett, debitira godinu dana kasnije u Dec-u. 29, 2021, to je cijela godina bez sadržaja Ratova zvijezda.

Na drugoj strani, Disney izgleda da se igram na duge staze, kao ovaj petak vidi njihov veliki Disney Plus Dan gdje su nudi novi korisnicima mjesec dana službe za samo $1.99, što je očigledno pokušaj da se onih novih korisnicima da potpišem na puno radno vrijeme, i novi sadržaj je dolazeći od oba Čudo i u Ratovima Zvijezda, ali očigledno pitanje je da li će to biti zadovoljan bilo dobro i da će sadržaj biti dovoljno dobar da raste korisnicima?

Glavni problem, ja vidim sa Dizni, Marvel, i u Ratovima Zvijezda, je da ako se to nastavi da sadržaja to fanovi ne kao (Crna Udovica, Shang-Chi, Eternals, Disney Ratovima Zvezda Trilogije) i naljutiti, ljubitelji (puca od Gina Carano), bez obzira šta oni rade, Disney Plus subscribership neće rasti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *